Sexschema..

sex varige onsdag och söndag. hur låter de? låter det bra?
Är du för eller emot att ha ett sexschema?

Jag är emot sexscheman men det kan även vara nödvändigt te.x när du vill bli gravid. Men jag har emot att par ska behöva ha ett sexschema för att det ska bli av. Sex är något som ska komma naturligt, annars finns det ju ingen spänning i det hela?
Guy (madonnas ex man) påstår att ett sexschema förstörde deras förhållande Vilket jag tror att det lätt kan göra, eftersom sex är något du ska ha när du har lust för det och inte bara för att det är "onsdag".
Men man kan ju alltid testa och se om det funkar ;D

  ser det inte härligt ut? ;)




min helg :D

Förlåt att jag inte har skrivit så mkt i helgen men har varit väldigt upptagen :)
igår såg vi (louise Kim jag Trolle och Adrian) på bio SAW 3D SUUUPERBRA. inte så mkt 3D men den var bra. Efter bion åkte killarna, kim och viktoria hem och jag och louise drog vidare på fest i enebyberg typ :P det var super kul! vi gick och la oss lite sent (09.00) hehe men det va ju kul och vi var inte så trötta. Jag vaknade "imorse" kl 17.00 haha vi gick och beställde pizza mmmh! sen drog vi hem till oss. nu sitter jag hemma och ska bara sova,sova och sova.

bilder kommer upp senare (har inte min dator) hehe.

ÅÅÅH jag är ju så avis på kim och viktoria som ska dra på kryssning... nu är det bara jag och Louise hemma av "tjejerna"


Grannlandet nästa med bv

Nu sitter jag och surfar lite, säger hejdå till nåra polare. Ska snart in mot stan för att äta sen fuuuuuuucka ur på båten. Nej jag skoja. Gosh både jag och viktoria har med oss kanske 5-6 par skor var med oss så resväskan är sjukt tung. Anyways, längtar sönder.. ragga & festa, bästa man vet visst?
Enda vi väntar på nu är klockan.
ha det bra, men vi kommer lugnt ha det bäst
bästavän

Kryssning imorgon!

TAGGAD som fan för imorgon. Det är nämligen så att jag och min bästavän viktoria ska åka på 3 dagars kryssning imorgon! Får se vad vi hittar för bus dära. Men nu ska jag iallafall ta en snabb dusch och hoppa i sängen. Glöm förresten inte att ställa tillbaka klockan 1 timme inatt. puss


Utmattad man kan bli..

Förlåt för sämsta uppdatering från både mig och ellie. Jag har iaf varit lite upptagen den här helgen, har så mycket att tänka på, att göra etc. Anyways, igår (fredag) var vi på en täbyfest. Konstigt nog tyckte jag att det var rätt nice, skönt att träffa gamla vänner från olika håll här i Täby. Blev vänner med övänner, och ovänner med vänner. Lite kul var det, ofcourse kunde det bli bättre.
Kom nyss hem från bio, kollade på SAW i 3D fyfan vad jag pissa på mig. Filmen var inte dålig men tycker liksom att de inte var så mycket 3D men den var värd pengarna

Lite bilder..

förkrök


påväg till festen, vettefan vad jag gör för min


louise o vikk


SAAAW! ellie och jag med våra coola 3Dglasögon


några coolingar.. venne vilka (hehe)




Morning 30/10

Hejsan, nu har jag äntligen vaknat. Förlåt att jag inte skrev igår kväll men fick lite bråttom till enebyberg (täbyfest) vi kom dit vid 11 och folk låg och spydde överallt förutom de så var det helt okej.. träffade många gamla kompisar.
Nu sitter jag hemma hos Viktoria och har precis ätit frukost mmmh!
Ikväll vet jag inte vad som händer men vi fick höra att det är en halloweenfest någonstans. Hoppas att det blir något kul för att det är nog dags för det snart.. haha! Men nu ska jag nog gå och lägga mig igen.
Godnatt!


PS! Jag vet att halloween är imorgon.



Spring till bussen!

Gosh vad man har stressat idag då.. Ska nog aldrig mer sova hela dagen. Ikväll blir det utgång för oss brudar, vet inte vart än men vi får se. Tar dock aldrig första bästa festen som dom flesta gör..
Just nu håller jag på att fixa mig för att träffa dom i hägernäs. Sen får vi se men jag kommer nog inte kunna blogga mer än det här inlägget..

Ni får ha det bra folks, för jag kommer ha det bäst.


FREDAG OCH LOV!!!!

jippie!! nu är det fredag och lov! det är så jävla härligt. Jag har inget att se fram emot förutom alla fester ;)
Nu sitter jag i skolan och skriver en uppsats om mat, åååh vad jag älskar mat!
Idag slutar jag 1 och då ska jag hem och fixa mammas hår, efter det hoppas jag att det blir fest :D

Midgets...?

jag säger bara en sak, FAIL




Payback time

Efter allt du har gjort mot mig, efter tårarna som runnit nerför min kind pga dig? Jag har fallit för dina ord många gånger och jag tänker inte göra om det. Du är falsk, precis som dom flesta killarna. Du har sårat mig grovt, tänker inte bli sårad igen. Du förtjänar inte mig, jag är värd mycket bättre än dig. Och ja, jag kollar ner på dig.

Jag trodde att mitt största misstag var att vara otrogen mot dig, men du har bevisat att du förtjänade allt jag gjorde mot dig. Så jag ångra mig inte ett piss.

Du kommer få smaka på din egen medicin. Det lovar jag, din sopa.






SL=BÄST

Hejssan.
Jag tycker att folk överdriver med alla dåliga kommentarer om SL. Vi ska vara glada att vi har SL, hur skulle du annars ta dig till skolan/jobbet eller ta dig till dina kompisar om du inte har någon bil?
Visst det kanske inte är världens bästa ac... men det är något vi kan stå ut med. På vintern klagar många över att man inte kan lita på SL och att bussarna alltid kommer sent eller inte kommer alls. Men vafan sluta klaga dey är ju vinter det är halt på vägarna och det kan hända olyckor även med bussar, så det där går inte att klaga över. SL har ju inte med flit bestämt att bussarna och tågen ska komma försent, eller att dom ska ställas in helt. jag tycker att om ni ska klaga så mycket så kan ni prova att gå eller  cykla till skolan/jobbet/kompisarna och se om det är bättre än SL.. så sluta bara klaga SL gör sitt bästa!

Torsdag!!!

Hejsan idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår. Igår blev det lite drama i skolan som gjorde att jag var jätte ledsen även när jag kom hem, Jag var stolt över att jag ens var kvar i skolan när allt började. men men...

Idag vaknade jag i Kims säng för ca 1 timme sen. Kims mamma är hemma så jag vågar inte gå upp ur sängen inan Kim kommer hem.. så nu ligger jag här i Kims säng och bloggar lite.  Jag orkade inte gå till skolan idag pga att vi har en idrottsdag ute!


Drama

Gosh har drama som tema i skolan idag, men jag ska bara dit och ta närvaro sen dra. Ehm min baby ligger fortfarande hemma i mitt rum och sover, hon ska inte till skolan idag dock har hon sovit som en stock. Väckte henne för en stund sen men hennes humör på dagarna dödar mig! Lite gölligt att hon snackar i sömnen också haha
Ser så sliten ut men whatever har inte tid att ta egobilder nu. puss så länge

Inte på humör...

hejsan nu är jag hemma hos Kim och ska nog sova här i natt. Jag ska nog inte till skolan i morgon. Idag är jag inte på humör för att blogga så jag ber om ursäkt. Hade en jobbig dag i skolan idag, det blev ett litet gråt kalas i klassen. Jag vill bara säga till alla underbara tjejer i min klass att jag uppskattar att jag har dom vid min sida jätte mycket.

Åldern är en siffra

Hm ursäkta att vi inte har skrivit något idag förens nu men både jag och ellie har varit lite upptagna. Jag var upptagen med att sova, och ellie i skolan. Jag kommer nog inte skriva mycket idag för jag måste göra hundra läxor som ska in efter lovet. Skolan kan verkligen ta död på en.. Så vi ber om ursäkt för det.

Ellies inlägg om åldern är sant, det är en oskriven regel. MEN de har sin gräns tycker jag. Det är jävligt äckligt om killen är 6 år äldre än bruden eller ännu värre om bruden är 6 år äldre än killen? I mean, varför kan man bara inte hitta någon i sin ålder? Fine, vissa kan vara kära och lyckliga men lita aldrig på att killen/tjejen kommer vara trogen. Du måste alltid tänka på om du vågar ta risken och när du väl beslutit att ta risken kan du också vara beredd på att förlora.
But face it or not, du kommer bli sårad förr eller senare.
Plus att dom flesta bryr sig om vad andra tycker. Och på grund av det kan det förstöra ett förhållande. Och en viktig sak man ska tänka på också, är att äldre killar kan utnyttja en för sex. Notera dock att jag skrev KAN.
Men vadfan, ni får göra vad ni vill för jag kommer inte bry mig vad ni än gör. puss 
Olika på alla sätt, men bästavänner oavsätt. love you babe

Äldre killar!

Hejsan. Jag hatar den här punkten med att man kan inte vara med äldre killar/tjejer...
Varför är det ett problem att gilla äldre killar/tjejer?
vad är det egentligen som säger emot?
Varför är det äckligt när killen/tjejen är ca 4 år äldre?
Jag tycker att det är otroligt jobbigt med dagens "oskrivna regler"  te.x att en tjej och kille kan inte vara tillsammans med varandra om det är 4 år åldersskillnad, varför inte?
jo för det finns en oskriven regel att det är äckligt det är bara skit snack och otroligt löjligt..
varför är det äckligt för? bara för att den ena har levt 4 år mer än den andra?
visst det kan vara lite jobbigt om den ena är 18 och den andra 14 eftersom den ena är myndig och den andra inte ens byxmyndig, men det ska inte behöva vara så.
Gillar man varandra så gillar man varan och inget ska hindra dom från att vara med varan inte ens åldern...
Jag tycker själv att man ska vara tillsammans med varandra om man gillar varan, även om det inte går på grund av de oskrivna reglerna.
Alla säger hela tiden att man inte ska bry sig om vad andra tycker, men man gör det automatiskt speciellt i ett sånt här läge.
Man vill ju kunna komma hem och stolt visa upp sin kille/tjej för sina föräldrar och vänner.
Om jag skulle komma hem med en kille som var 4 år äldre än mig så skulle både min mamma, pappa och framförallt min bror tycka illa om killen direkt, och ta ett allvarligt snack med mig. varför...?
Jag gillar ju killen och killen gillar mig, han får mig inte direkt att göra dumma saker, få mig att må sämre eller tvinga mig till något jag inte vill te.x ha sex med honom.
Jag tycker man borde sluta vara så löjlig och leva livet, och det här med "för gamla" killar finns inte i min värld.
Vad tycker du? är det okej eller inte okej att ha en kille/tjej som är några år äldre än dig själv?

Stackarn..

Jag är jätteledsen gubben, men borde inte alla veta att du är ...? Förlåt att jag avsöjar din hemlighet. Jag vet att ljög och jag vet också att du litade på mig men jag är faktiskt jättetrött att du klänger på alla killar.. Killarna borde veta, annars.. vet jag faktiskt inte.

Emil Pilhage är BÖG och jag ber om ursäkt för att jag är så dum som säger allt detta till alla mina läsare, emil. Men som sagt, alla borde veta innan dom tar livet av sig för att du rövknullar dom..

Ps. Du är äcklig.



så liten.. och bögig.

3 av 4 tycker att det är okej att ha KK.

”Fungerar bra för många”

Ibland träffar hon i sitt yrke som sexualrådgivare personer som har bekymmer med sina KK-relationer, till exempel att den ena egentligen är kär.

– Ibland handlar det om att man inte lyckats ta sig ur en tidigare kärleksrelation, säger Sandra Dahlén.

Hon vill poängtera att det inte alls betyder att det alltid är problematiskt med KK-förhållanden.

– De här relationerna är som andra relationer. Ibland fungerar de bra för alla inblandade, ibland fungerar de inte för någon. Men helt klart fungerar de bra för många. Och jag tycker det är bra att det finns olika former av relationer så att man kan prova sig fram till det som känns bra för en själv, säger Sandra Dahlén.

 

taget från http://www.aftonbladet.se/wendela/article7962807.ab


JAG
tycker att det är okej att ha KK MEN inte allt för många eftersom killar snackar. Det är ju så att om killar har sex med många är dom legender men om brudar har sex med många är dom horor? Skillnad.

Jag är ju oskuld så vad vet jag om sånt? Mina åsikter är alltid bäst.

 


Snart lov!

Bilderna tagna bara för några minuter sen, jag i min dunjacka. Jag saknar sommaren, dvs Filippinerna, då jag gick runt med sommarklänningar, shorts etc. Nu är hösten här, då är bara dunjackor som gäller. Hösten innebär också skolan men bara en skoldag kvar nu sen så blir det lov, då ska vi leva livet.

Som sagt, jag lever för helger och för mig är lov en enda lång helg!


Ps. jag är medveten om min utväxt.



Min söta vän Ebba, pluggisen i klassen





HEHE lite fina bilder

Idag kom jag sent till skolan... inte förvånande. men när jag kom till salong lektionen så hade alla sminkat sig och fixat sig, här kommer lite bilder :)

nattmys med...mig själv :D

Nu sitter jag hemma i soffan med en filt lite mat (hehe) och kollar på America´s best dance crew...fyfan vad alla är bra på att dansa, det kräver mycket träning.
Jag vet inte varför jag inte går och lägger mig, jag är helt enkelt inte trött och jag måste träffa christoffer så jag kan få cigg så att jag kan sova gott :D  och juste.. jag väntar på att min bror ska komma hem också :P 
 
  



Jag satt och tänkte mycket idag när jag satt på tunnelbanan på väg hem.. killfrisyren 2010 är ju den fula bögfrisyren...
jag gillar den inte det ser allderles för sliskigt ut och jätte bögigt! dock så måste jag säga att den kan vara fin på vissa killar då de inte har så sliskig eller bögig stil på de hela... men det är inte många.


HÅret är snaggar på båda sidorna med längre hår imitten...

jag tycker det här är en fin killfrisyr

PS är han snygg eller snygg?!?!


HAHA jag vill lägga ut två gamla ego bilder på mig när jag är blond.
haha de två bilderna va mina favoriter, varför vet jag inte...
 jag kan inte sluta garva när jag ser dom...
 



HAHAHAHAHAHA


Pinsamma pundare

Okej jag förstår inte grejen med att hänga i ett centrum. Efter skolan går man direkt till centrumet och "hänga" VARJE DAG, bokstavligen. Tigger cigg, hänger på donken, sitter och bara inte gör ett piss. Egentligen så förstår jag inte ens hur dom har råd med deras busskort? Varje gång man är i centrum ser man samma ansikten, till och med dom som är äldre än mig är fortfarande kvar. Jag snackar inte bara om vardagarna, utan helgerna också. Jag förstår inte vad dessa människor gör med sitt liv (om dom ens har nått såklart). Vad kommer hända med deras framtid? Kommer dom dö som pundare? Oj vad det inte skulle förvåna mig. Men man undrar ändå när dom hade tänkt att börja skaffa sig ett liv? Aldrig eller hur? Förvånande. Med tanken på deras kläder. Okej seriöst dom går över gränsen.. Vem fan går runt med mjukisbyxor, munktröja som brud på vintern? till och med sommaren! Ja juste, dom gör. Pinsamma pundare, hälsa inte.. blir äcklad!
På tal om mjukiskläder, dom kläderna borde stanna hemma. precis som mina!

EGOPICS

myyyyyyyyysigt



Sanning eller Konsekvens

Jag och louise köpte en jätte rolig kortlek som heter sanning eller konsekvens guld edition en otroligt rolik kortlek (köpt på kalaskompaniet 99:-) tänkte skriva några frågor så får ni se hur kul man kan ha med korten :)



Sanning

1.
aplätt: Har du någonsin pratat babyspråk med en partner?
Mellanmjölk: Har du någonsin sagt fel namn i en sexuell situation?
Skitsvår: Har du någonsin döpt ditt eller din partners könsorgan?

2.
Aplätt: Vilken maträtt skulle bäst beskriva ditt kön?
Mellanmjölk: Har du haft någon form av matsex/onani? Vilka ingredienser?
Skitsvår: Vilket ätligt ting skulle du kunna tänka dig ha sex med?

3.
Aplätt: Har du fantiserat om en annan person samtidigt som du varit med en annan?
Mellanmjölk: Har du fantiserat om din chef eller lärare?
Skitsvår: Vem är du mest stolt över att ha sex med?

4.
Aplätt: Vilket är ditt värsta toalettminne?
Mellanmjölk: Vilket är ditt värsta bortaplansminne?
Skitsvår: Vilket är ditt värsta sovrumsminne?

5.
Aplätt:Berätta tre undliga historier ur ditt liv, varav en ska vara sann och två falska. låt vännerna gissa
Mellanmjölk: Berätta tre historier om sex varav en verkligen ska ha hänt dig, låt vännerna gissa
Skitsvår: Berätta tre historier om sex varav en ska ha hänt en person i rummet


Konsekvens

1.
Aplätt: Låt alla medspelare skaka hand med dig, utse den mest handlingskraftiga
Mellanmjölk: Låt alla medspelare ge dig en kram, utse den mest kramgoa
Skitsvår: Låt alla medspelarna kyssa dig på halsen, utse den bästa kyssaren

2.
Aplätt:Youtube: baby one more time (britney spears) drick varje gång brittan sjunger "hit me baby"
Mellanmjölk: Youtube: fuck you (lily allen) dansa armkrok varje gång lily sjunger "fuck you" 
Skitsvår: You tube: diane(therapy) dansa tryckare till låten och drick vaje gång sångsaren sjunger "diane" 

3.
Aplätt:Med förbundna ögon: känn efter vilken medspelare som har mest handsvett.
Mellanmjölk: Med förbundna ögon: känn efer vilken medspelare som har finast rumpa.
Skitsvår: med förbundna ögon: känn efter vilken medspelare som har värst andedräkt.

4.
Aplätt: Bjud upp valfri medspelare till tango
Mellanmjölk: Bjud upp medspelare sex steg till vänster till en tryckare.
Skitsvår: Ge medspelaren sex steg till vänster en lapdance.

5.
Aplätt: Visitera valfri person. Konfiskera något.
Mellanmjölk: låt valfri person visitera dig.
Skitsvår: Låt alla medspelare av motsatt kön visitera dig.



haha de finns många fler roliga frågor ;)


 


Våra läsare suger k*k

Trots de höga antalet av läsare suger ni ändå *piip*. Kommentarer behövs faktiskt!
puss och kram från er finaste KIM


Skolan knullar ens hjärna

Rubriken säger väl allt? Det är sant, jag känner mig trött och värdelös. Ibland glömmer jag vilken dag det är på grund av stress.. Ibland blir jag förvånad att vi ENS slutar. Den skolan jag går i är Täbys bästa skola. Det vill säga, hundra inlämningar varje vecka.. Får väl trösta mig själv med VG+ på engelska provet idag (Dessa lärare HATAR mig lika mycket som jag hatar dom, därför vägrar dom att ge mig bättre betyg trots att jag är bättre än vissa pluggisar i min klass).. Nog om skolan.
Åkte till täby centrum och fikade med Mimmi, Fredrika och Louise. Tjejsnack behövdes verkligen.. Dock väldigt pinsamt att hälsa på några gamla, fula, små pundare man kände en gång i tiden. Man skäms ju lite, eller? JAG skämdes iallafall, vem bryr sig om er..
Tänkte gå ut för att jogga lite snabbt för att bränna bort lite kalorier? Orkar man det? Nej.


HALLOWEEN KUL!

Jag tänkte skriva lite tips till Halloween :D


BÅL

så kallad blodbål till festen

  • 1 liter hallon eller jordgubbs saft
  • 1 flaska fruktsoda
  • 1 flaska äppelcider
  • 1 flaska hallonläsk
  • (och om du vill 1 liter vodka) 
  • servera med lite lime eller jordgubbar i så blir det super fint ;)


    Tips på läskiga filmer

                                                                      







  • Tips på utklädnad


















    Hoppas att ni får en lika trevlig Halloween som jag planerat :)



Lektion...

haha idag fick vi en småbarns regel som man har i förskolan.. bords placeringar... eftersom vi är så pratiga annars :P  I morgon ska vi ha Halloween  tema i skolan.. vi får se vad jag hittar på :D
lite bilder från idag :D
Lite från den mysiga salong lektionen :)

salong i SKOLAN..

-nu sitter jag i skolan och har salong lektion, vi har lärt oss att tratföna :P
Therese fönade mitt hår, och Jenny(läraren) gjorde en frisyr :D
det blev lite 80tal

Skolan

Off to school



Mitt leende på morgonarna, söt va?


Godnatt

Well, har nu tagit snabbdusch och haft ansiktsmask (skönt) funderar på att gå och lägga mig nu för dom senaste dagarna har jag bara dygnat och vänt på dygnet vilket jag ska ändra på. Gosh, statisken stiger och stiger men inga kommentarer från er, dumma jävlar ;)
vi hörs imorgon puss så länge!






Lär känna Ellinor :D

Nu har jag absolut inget att göra, så jag hittade en lära känna lista.


Hur bor du: Jag bor i ett 3vånings radhus, på Murkelvägen
Brukar du komma i tid: Till skolan? nej..
Hur lång är du: jag har inte så mkt koll på de men ca 163
Kan du laga mat: Jag är inge proffs
Vad jobbar du med/pluggar du:Jag pluggar till stylist på Plusgymnasiet
Vad har du på dig just nu: Jeans ett linne med en koffta över
Har du någon fobi: hmm.. jag klarar inte av spindlar..
Hade du en bra kväll igår: Min kväll igår var annurlunda men jag hade jätte mysigt
Vilket är ditt senaste inköp: En god snickers
Din favoritdryck på morgonen: Caffelatte
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma :D
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej jag sov på soffan hos kim
Vad hade du sönder senast: Min fina spargris...
Vem snackade du med senast: Med min jobbiga bror
Varm favoritdricka: ChiLatte
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: hmm... jag gör inge dumt :D
Saknar du någon just nu: Jag saknar alltid någon
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Irritera mig.. eller vara otrevlig
Någon jag stör mig på: ingen..Alla är unika
Intressen: hår, smink, naglar, kläder,kompisar och såklart KILLAR!
senaste person du kramade: Kim
Senaste person du ringde: Kim
Senaste person som ringde dig: Min bror.
Vad drack du senast: coola
Vill du ha barn: JAG SKA HA BARN! .
Längtar du till din nästa födelsedag: Klar jag längtar
Har rakat dina ben någon gång: Skulle inte klara mig utan att raka mina ben
Är du sugen på något nu: JA! GODIS!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: ca 3 st
Använder du hudkräm: JA de gör jag
Attraheras du av män med skägg: hmm nee skulle jag inte säga att jag gör.
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: ibland, de är wså mysigt att baka
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jag är både nöjd och missnöjd
Vilken låt lyssnade du senast på: just the way you are
Har någon annan sovit i din säng inatt: de vet man aldrig :P
Vad tycker du är äckligt: FISK! UCSH! USCH! BLÄÄÄ!
Har du pengar på mobilen: ne inte nu :P

så..nu känner du mig lite mer ;)






Dagens / kim

DAGENS VILL HA: min f*cking jävla mobil tillbaka /:
DAGENS KLÄDSEL: stor t-shirt
DAGENS FRISYR: slarvig bulle
DAGENS LÅT: I think god can explain - splender
DAGENS PLANER: söndagsångest, gills de?
DAGENS SAKNAD: haha spottar på hnm
DAGENS DUMMASTE: dygnat
DAGENS MISSLYCKANDE: no news
DAGENS DROG: kaffe & cigg
DAGENS KÖP: har inte varit ute
DAGENS GODIS: glass!
DAGENS HUMÖR: trött som fan
DAGENS CITAT: someday you'll know
DAGENS ROLIGASTE: retards på youtube



- I just.. don't know


Lycklighets-testet

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[*] Du har ett eget rum.
[*] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[*] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[ ] Du klär dig som du vill.
[*] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[*] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[*] Du har aldrig blivit nedslagen.
[*] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[*] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[*] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[*] Du har varit på konserter.
[*] Du samlar på något normalt.
[*] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[*] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[*] Du vet vad som händer i världen.
[*] Du bryr dig om folk.
[*] Du är nöjd med ditt liv.
[*] Du kan mer än ett språk.
[*] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[*] Du är en ganska snäll person.

Total:19
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Haha jag instämmer inte helt men till en viss del. Jag menar alla känner sig lite ensamma ibland :P och de flesta har blivit svikna någon gång, vissa fler gånger.. så aah det stämmer väl ;)


hehe en gammal bild på mig som jag bara måste visa :P
haha skulle färja håret från brunt/röd till blond, så här blev resultatet :P
haha tror ni att jag skämdes eller skämdes...?




Shoppa utan pengar... hemsk brud


Jag läste i Aftonbladet idag och hittade en artikel om en tjej (Vanita) som bor i Hägersten i Stockholm  och shoppar för ca 35 000 lånade pengar. Hon har en skulld på 180 000 kr. Hon har ingen a-kassa utan hon lever på eurokard.Hon säger "jag skulle häldre leva som en knarkare än att leva de här svenson livet, de passar lixom inte mig för att jag kan inte gå upp tidigt varige morgon och gå till en tråkig affär.. de passar lixom inte mig.."
Tjejen får nu hjälp av pogrammet lyxfällan på tv 3. hon säger att hon passade på att shoppa MASSA innan de kom för att hjälpa henne för hon visste int eom hon skulle få shoppa efter hon hade fptt hjälp... asso bruden kan inte vara frisk... 180 000 i skuld och hon har inget jobb?!?! vad tänker hon med? jag menar inte bara att hon är dum hon ser ju inte helt frisk ut heller... kolla på bilden nedan.
Jag kan inte förstå hur man kan vilja leva ett sånt liv?

Vanita






Otrohet

Ett sms kan förstöra en hel del..

Till:
Flickvän
Sms: Min flickvän tror verkligen att jag ska iväg ikväll på släktträff. Så dum hon är, att hon inte fattar att jag ska knulla en annan tjej som jag gjort nu i två månader.
Svar: Hon ringde & gjorde slut

Förklaring: Skulle skicka smset till en kompis, men istället blev det till min dåvarande flickvännen.


taget från; http://www.felsms.com


Eminem

Rubriken säger allt. Är han inte bara för grym? Enda och bästa vit rapparen nånsin. Är och förblir legend Hans nya låtar blir alltid till mina favoriter..


 


Hejsan

Nu sitter jag hemma i soffan och har precis komimt hem från Kim. Igår var det en lugn och mysig dag, vi (Jag, Kim, Viktoria, Fredrika, Louise, Trolle, Adrian och Stoffe) satt hemma hos Kim och gjorde absolut ingenting. När Viktoria hade somnat drog jag och kim till donken i hägernäs och åt lite glass och drack en caffe :D

Idag vaknade jag sent.. jag gick upp satte mig framför tven och efter ett tag när jag orkade gå ut i de kalla så åkte jag hem. Nu sitter jag i soffan och myser lite med en kopp te...mmmmh. Min dag har varit jätte tråkig och lång.. men jag får tröstsa mig med att söndagar brukar vara sega...  Det är så kallt ute, jag längtar tillbaka till Gran canaria.. 








ÅÅH 3 veckor på Grancanaria va inte helt fel ;)






Segt internet

Kan man bli mer irriterad än när man har ett segt internet som knappt funkar.... jag hade skrivit en hel text och så ska hela skiten försvinna.... och nu orkar jag inte skriva om allt.. Jag ger upp.
skaffa ALDRIG modem... du kan inte göra något med ett modem tex. ladda ner låtar eller filmer..




Läxor

Fan, nu är man förkyld också. Jag vågar inte ens kolla på schoolsoft vad vi har för läxor denna vecka för jag vet att det är minst 5. och jag ORKAR verkligen..


hörru.. fuck that.


Uppdateringar

Tråkigt att bloggen startade på en söndag, kom jag på. Liksom, vad brukar man göra på en söndag? Ingenting egentligen ju.

Skriver några ord om helgen.

Fredag
- Hehe fick MVG + merit i musiken presentationen. Väldigt bra jobbat!
- Efter det åkte jag hem, fixa mig och mötte en polare i stan.
- Åt för första gången mongolisk mat!
- Kolla på bio (paranormal activity 2). Sjuk film asså.
- Mobil baxad!

Lördag
-
Vakna vid 19.30
-
Träffa polare

de är egentligen en lång lista, men jag halvsover så godnatt!


Skönt

Hm, har äntligen orkat gå upp från skönhetsömnen men det har inte Ellie och Viktoria. (konstigt nog eftersom dom gick och la sig mycket tidigare. Well, dom sover som jävla stockar!
Söndag idag, vad brukar man göra? Jo, absolut ingenting. Ska nog bara vara hemma eftersom vädret verkligen är hemskt nuförtiden. Regn o snö? Nej. Vintern är här. Jag hoppas ändå att jag klarar Ice Age 2011.

Ska nog äta o väcka brudarna. puss så länge!


Finns inge mer irriterande

Jag fick sova i ca 30 minuter innan viktoria börjar prata med någon så jag fick ju lov att gå upp från den varma sängen och kolla vem hon pratade med.. tror du inte att hon ligger där och pratar med sig själv? haha men hon va ju jävligt söt :) men nu ska jag försöka sova igen... god natt!

 


Äntligen

Bloggen är äntligen klar. Designen är inte helt klar men det får vara så här ett tag. Fyfan, klockan är 07.44 och vi har typ suttit och hållt på.. ganska länge. Vi kommer uppdatera så mycket vi kan och vi hoppas att ni besöker oss igen. Dessa är dom tre sakerna vi ska göra nu.

* ÄTA (ingenting slår MAT)
* RÖKA
* SOOVA!



RSS 2.0