SL=BÄST

Hejssan.
Jag tycker att folk överdriver med alla dåliga kommentarer om SL. Vi ska vara glada att vi har SL, hur skulle du annars ta dig till skolan/jobbet eller ta dig till dina kompisar om du inte har någon bil?
Visst det kanske inte är världens bästa ac... men det är något vi kan stå ut med. På vintern klagar många över att man inte kan lita på SL och att bussarna alltid kommer sent eller inte kommer alls. Men vafan sluta klaga dey är ju vinter det är halt på vägarna och det kan hända olyckor även med bussar, så det där går inte att klaga över. SL har ju inte med flit bestämt att bussarna och tågen ska komma försent, eller att dom ska ställas in helt. jag tycker att om ni ska klaga så mycket så kan ni prova att gå eller  cykla till skolan/jobbet/kompisarna och se om det är bättre än SL.. så sluta bara klaga SL gör sitt bästa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

/care

2010-10-29 @ 17:14:29
Postat av: MK*

Men dom vet varje år hur kallt det kommer va, och i förväg till och med. Varför inte göra något åt det eller va föreberedda. Visst vi ska va glada över att dom finns, men om man nu faktiskt pröjsar 700 för kort plus för pluskortet så vill man ändå få något för pengarna. Det är precis som att köpa en tröja du köper den men du använder inte den då kom inte pengarna till nytta right? : )

Just sayin'

2010-11-02 @ 22:09:30
URL: http://victoryintro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0